tomater i ugn - recept
2013-08-27 / 20:17:03 / Mat & Recept
Sätt ugnen på 200°C
Ingridienser:
Tomater
Olivolja
Kryddor/Garnering
Ströbröd
Gör såhär:
Dela tomaterna på två, lägg de i en ungsfastform och pensla de rikligt med olivolja på både ovansidorna och undersidorna utav tomathalvorna. Låt de stå i ungnen i endast fem minuter.
Ta ut tomaterna och pensla återigen med olivolja samt strö på ströbrödet och krydda/garnera. Låt de sedan stå i ugnen i 10 minuter till, håll koll på de och gå på magkänsla i slutet ifall de behöver lite till eller lite mindre, de ska åtminstone ha fått lite fin färg.
Ät & Njut!
Kryddade mina med örtsalt och vitlökspeppar, nomnom, de behövde även några minuter extra i slutet i ugnen, men detta beror självklart på storlek.
Kommentarer
Trackback