@ seven o'clock

2016-10-14 / 17:07:17 / Min vardag
Detta skulle helt klart upp i morse, men ja, nu ser ni hur det går en virrig dag som denna. Vi vaknade precis från en välbehövd eftermiddagsnap och insåg att klockan blivit väldans mycket. Men nu ska jag ta tag i mig själv och börja göra mig fin inför kvällens festligheter. Först b&j-kväll med theo och sen en tur till stan med fina klasskamrater. Hoppas ni har en mysig fredag ni också!

Löwengrip Care & Color - Tre för Två

2016-10-10 / 14:18:00 / Shopping
Blonde Perfection - Silverbalsam, Good To Go Light - Torrschampoo, The Heat is On - Värmeskydd
 
Tog ju en tripp till väla med theo i helgen och fick med mig dessa hem. Bara testat torrschampoot hittills och måste säga att jag är lite fast, håret känns tjockt och får massvis med volym som stannar. Även hört gott om silverbalsamet så är nyfiken på att se hur det funkar imorgon. Tänkte att jag skulle passa på när det ändå var 3 för 2, alltid kul att pyssla om sig själv. Välbehövligt. Utöver detta fick jag även med mig ett par vantar, skärp, strumpor och en flaska vin!
 

HERE.

2016-10-10 / 09:04:05 / Min vardag
 
Oh, måste verkligen vara på väg genom dörren just nu. Idag gäller handledning för uppsats, lite skrivning och sedan ett besök hos födelsedagsbarnet. Känns som en bra start på veckan trots den gråa himlen utanför. Hörs senare allesammans, ha en fin dag därute!

That sweet pink lipstick

2016-10-09 / 17:22:47 / Min vardag
 
Hallå där söndag! Sitter vid fina skrivbordet och har precis avklarat dagens plugg och en fika i stan med en vän. Nu blir det nog att dra på sig träningsskorna innan jag och theo fixar kvällens hamburgare, lagom fint avslut innan nästa vecka sparkas igång. Tänkte försöka köra lite aktivare bloggning här, så vi hörs väl senare!

Dagens

2016-10-05 / 11:47:39 / Min vardag