Gårdagens

2017-04-27 / 19:36:00 / Min vardag
 
Hade en galet härligt kväll igår med fina klasskamratar och därav har dagens schema gått i backen. Blev superfrukost, blåbärspaj hos mamma vid havet och nu en lugn dag framför datorn. Låter en härlig ljudbok gå på i bakgrunden, energin är inte riktigt på topp och längtar en del till sängdags. Imorgon kör vi fredag, helg och väntande valborg!

Drömmig halloumipasta

2017-04-25 / 21:01:18 / Mat & Recept
Penne, skivad halloumi, stekt paprika, babyspenat, pesto och vitlöksbröd
 
Har suttit alldeles för många timmar och målat idag medan studierna legat och förmultnat bredvid. Även fått upp en facebooksida för min konst som ni kan finna här, tänkte prata mer om den senare! Dagen har bestått av planering, pyssel, skola och luggklipp, avslutades även med en drömmig halloumipasta med pesto. 
 
Tänkte försöka mig på en kvällpromenad medan theo spelar sina datorspel, kanske att det kan bli upphåll där ute för en stund? Efter det blir det bums i säng för att vara redo för en lååång tisdag. Ha det mysigt därute!

Those Blue Jeans

2017-04-24 / 16:45:41 / Min vardag
 
Äntligen hemma hos ritplattan så att jag kan börja bygga på mitt grafiska portfolio. Har ett gäng förfrågningar från företag så det är dags att fixa en samling att visa upp. I övrigt gick flankmötet bra och betyget från hemtentan i förrakursen kom tillbaka med högsta score. Så trots ösregn känns det som min måndag. Hoppas att ni har en lika härlig dag därute! 
 

Citronvatten, kaffe och youtube

2017-04-24 / 10:51:42 / Min vardag
Med en nypa cayennepeppar i flaskan(glaset?) as well. Tänkte beta av allt jag ska på datorn och sen ta och småstäda lite här hemma innan det är dags för flankmötet på studentpuben. Känns skönt att äntligen ha lite skola planerat, blivit en aning mycket hemmatid på senaste, vilket också har varit mysigt på sitt sätt. 

Vill även passa på att visa upp min fina lilla flaska från lagerhaus, har fem till med färgglada sugrör. Ser fram emot att få fylla dem med iskaffe och härliga drinkar i sommar som jag kan sippa på sittandes på balkongen. Fast först ska vi beta av denna regniga måndag, lite extra bullar och filtar så är den rätt perfekt den med. 

Lite mörkt och suddigt

2017-04-23 / 09:44:58 / Foto: Miljö
 
Vi var och hade mysigaste grillningen med finaste Mhattias och Jessica, trots att det säkerligen var 3 grader och mörkt ute när grillen äntligen kom igång. Här är några charmiga foton från en felinställd kamera i en mörk källarlägenhet. Hoppas att ni också hade en helmysig lördagskväll! 

Our Pink Bedroom

2017-04-22 / 11:32:00 / Inredning
 
Lite lördagsinspiration sådär. Har blivit helt galen i plantor och känner att jag bara vill ha mer mer mer. Just nu har vi sju stycken i sovrummet, en i vardagsrummet och en i köket. Känner för en stor att ställa på golvet, älskar djungelkänslan. Stod städning på vårt lördagsschema därav det rena fina skrivbordet(haha). Om ni vill se fler av våra rum bara hojta till, vårt kök är blått från golv till tak och ser en aning speciellt ut. Vår lägenhet är allmänt fast i en inredningsbubbla från 70-talet och har utöver de speciella tapeterna fina trädgolv rummen runt!
 

Hallå Fredag

2017-04-21 / 17:39:43 / Min vardag
 
I skrivande stund behöver jag verkligen ta tag i diskberget så att kvällsmat kan serveras idag, men istället sitter jag här. Dagen har rullat på i lugn takt och en arbetsintervju förvandlades till en timme i kassan på hemköp. Visste inte ens att jag fått jobbet, förvåning var känslan. Äntligen fredag förresten och nästa vecka kommer med skola för första gången på flera veckor, + en efterlängtad flankutbildning inför nollningen 2017! Men nu - disk!

 

Söndagar

2017-04-09 / 17:11:00 / Kreativt
  

Rutig skjorta och lurvig katt

2017-04-08 / 18:55:38 / Min vardag