Förberedd inför myskväll

2015-01-28 / 17:06:00 / Min vardag
 
..ja, som rubriken lyder. Ska försöka koppla bort mig från studier så långt det går de sista timmarna av dygnet och ta vara på tiden medan theo är här. Jobbigt att befinna sig så tiotals mil ifrån varndra veckovis. Men nu väntar fyra fina dagar, som jag längtat. Får se om det bli ytterligare uppdatering ikväll, lovar inget. Om inte, ha en helmysig onsdagskväll allesammans♥

Daily dose of inspiration

2015-01-28 / 07:46:14 / Min vardag
Skjorta - H&M / Jeans - Carlings

Blev så glad när jag kikade in på bloggen igår och såg alla fina kommentarer gällande falafelburgarna. Så kul att de uppskattas, måste säga att de är himmelskt goda. Måste springa och borsta tänderna nu så att jag hinner med bussen. Slutar tidigt idag och ikväll kommer theo, lycka. Fina onsdag.

My simple tuesday

2015-01-27 / 17:39:52 / Outfits
T-shirt -  H&M / Jeans - Lee

I can do anything

2015-01-27 / 14:07:20 / Min vardag
 
Ska strax ta mig in till skolan för lite grupparbete och sen troligen vidare till brorsan med familj för middag, så länge den äldsta lillplutten är frisk vill säga. Hemma är jag alltså inte förrän sent ikväll, men det är ingen fara, njuter av att vara igång. Ska ändå gosa i flera dagar snart. 

Recept: Falafelburgare (kikärtsburgare)

2015-01-27 / 09:37:00 / Mat & Recept
 
Cirka: 3-4 st
Ingredienser:
400 g Kikärtor
1 Vitlöksklyfta (hackad)
1 näve Persilja
1 tsk Spiskummin
1 tsk Koriander
Lite hackad Chili
1 msk Vetemjöl
1 msk Olivolja
 
Gör såhär:
Torka av kikärtorna med hushållspapper.
Mixa alla ingredienser i mixer.
Forma till hamburgare och stek snabbt i rikligt med olja i cirka 3 minuter på varje sida tills de fått fin färg.
Ät och njut!
 
Tips: Ät som oss med hemmabakat hamburgarbröd, pesto, ost och stekt paprika.

Journalistisk nyhetsbevakning

2015-01-27 / 07:28:05 / Min vardag
 
Sitter och lyssnar på gårdagens aktuellt från 22.00, var alldeles för slutkörd efter all nyhetsbevakning vid den tiden så jag tar tag i det nu istället. Planerade att hinna klart innan åtta ekot på radion så att jag kunde sitta med frukosten när den startar - mysa till det lite i alla måsten.  Skönt att starta upp det dagen tidigt, hinner checka av mycket på listan. Och förresten - godmorgon!

Right now:

2015-01-26 / 17:02:25 / Min vardag
 
På kvällens schema står, förutom tvättvikning - matlagning - studieboksläsning och diskning, nyhetsbevakning på alla medium(radio, webb, tv och papperstidning) fram tills imorgon lunchtid. Kommer alltså vara helt upptagen i ett halvt dygn och sedan ha fullt upp med utvärdering fram tills inlämning onsdag klockan tio(och sedan redovisas nästa tisdag). Förutom detta så introduceras en ny uppgift på onsdag(som ska redovisas och inlämnas nästa måndag), skrivs ett referat på fredag och veckan efter det en saltentamen. Galet mycket plugg alltså och därför bloggen ekar lite tom. Lever åtminstone! Hoppas att ni hade en bra start på nya veckan, hade själv ett grymt träningspass imorse vilket kommer att förgylla resten av dessa dagar!

Pre-workout:

2015-01-26 / 06:28:00 / Frukost

Mysdetaljer

2015-01-25 / 16:19:21 / Inredning
 
Gav mig själv en spark i baken imorse för att ha spenderat hela lördagen i sängen. Visserligen hade jag inte något större val efter fredagskvällen, men det var inte smart av mig. Har åtminstine fått majoriteten av städningen gjord, mat i magen, flybiljett bokad och nu även stoppat tvätten i maskin. Här är lite mysdetaljer från min lilla lägenhet i riksten - film kommer! 

Pretty white winterland

2015-01-24 / 14:23:25 / Foto: Miljö
 
Kan säga att jag hade riktigt härlig fredagskväll/natt. Har dock inte haft en lika mysig morgon, men nu sitter jag åtminstone på bussen hem med stopp för att storhandla. Visar lite fina bilder från gårdagens fönsterutsikt så länge!

On my way out celebrating

2015-01-23 / 18:19:04 / Min vardag
Linne - Present
 
Åh, känns så kul att få hitta på något som inte alls är skol(plugg)relaterat! Lite ledighet med firande, god dricka och trevligt sällskap. Fredagar alltså. Kör läppstift och stora tydliga vingar kvällen i ära. Ha en fantastisk fredag!

Utgrävningsarbete part. 1

2015-01-23 / 16:05:00 / Inredning
 
....eller så illa kanske det inte var? Känns åtminstone bra med lite tomma ytor. På grund av det lilla utrymmet tas rummet upp alldeles för fort. Imorgon blir det dammsugning, skurning, storhandling, tvättid och det sista plocket. Så då blir det även att filma lite granna. Kan inte säga om filmen kommer upp imorgon eller söndag, men i helgen ska det åtminstone bli.
 
Nu är det dags för mig att diska och göra mat, så galet hungrig! Ikväll blir det även min premiär på studentpuben, firar att jag klarade första vecka. Känns så grymt bra att vara här. Att göra det jag gör. Och att verkligen tro på mig själv! Tycker att alla som läser ska köra lite extra fredagsmys åt mig ikväll då det för mig dröjer enda till nästa fredag. Som jag längtar efter honom, kan knappt vänta.♥

Put that lipstik on

2015-01-23 / 07:11:20 / Frukost
Kaffe / Ananas, valnötter, chiffong, vanilj och havregurt
 
Lagom trött och trött på krångelblixten, dags att skaffa nya batterier. Är i alla fall seminariumredo här i snön och tänker satsa på en lyckad fredag. Nu kör vi! 

Studiestress och vintervärlden

2015-01-22 / 20:10:00 / Min vardag
 
Jo, vad har min blogg bestått av idag? Bilder på mig! Men så blir det när dagarna går åt till plugg, matlagning, disk och pendling dag in och dag ut - då behöver jag tramsa av mig lite med fina egobilder. Har haft en mysig men lång dag med lite stress hit, lite studieångest där men kantad med guldögonblick som lunch från översta våningen med utsikt över vintervärlden, föreläsningsskratt och lite avslutande laxsoppa. 
 
Film på rummet kommer till helgen när jag har lite ledig tid att städa(haha). Ska även försöka komma in i lite bättre blogg-, och gymrutiner. Nu blir det plugg, serier och tidig sovgång inför morgondagens två seminarium!

Dagens myskläder:

2015-01-22 / 12:26:00 / Outfits
Everything - H&M

@ the bus

2015-01-22 / 08:28:58 / Min vardag
 
 Här är nu tjockare med snö än på bilderna igår, helt vitt. Sitter även idag på bussen till pendeln när jag bloggar, tidiga morgonar och sena eftermiddagar. Men imorgon är det fredag, snart helg! Ha en superfin torsdag allesammans! 

Ingen dans på rosor

2015-01-21 / 16:22:19 / Min vardag
 
Dessa två dagarna på högskolan har jag insett att det pengarna försvinner främst på förutom kurslitteratur är det livsuppehållande kaffet. Att studera är definitivt ingen dans på rosor, hur bra man än trivs. Just nu ser jag inte riktigt ett slut på stressen och förstår inte ens hur jag riktigt har tid att driva en blogg. Men vet ni vad - jag tänker göra tid. Som ni ser är här fullt med snö vilket är hur mysigt som helst, speciellt när jag tvingas sitta inne och har möjligheten att mysa till det ordentligt. Har haft en "ledig" onsdag full av plugg vilket även ska vara sysselsättningen resten av kvällen. Hoppas ni har det fint! 

Att våga följa sin dröm

2015-01-20 / 20:10:00 / Inspiration
 
Har inte förrän de senaste dagarna insett vilken kamp det faktiskt har varit att ta sig dit jag är idag. Med vilken målmedvetenhet jag har klängt fast mig vid min dröm. En mig nära vän funderar på att göra just det jag gjorde, alltså att hoppa av sitt program - och inte förrän nu inser jag hur oerhört läskigt och världsomvändande det var.
 
Efter fyra veckor i malmö lämnade jag all säkerhet, kände mig feg som inte stannade kvar på programmet, lat som inte studerade när alla runtomkring hade fullt upp och personligen kändes beslutet som ett riktigt steg tillbaka nedför trappan. Men trots detta hade jag faktiskt aldrig varit mer säker på att jag gjort rätt val. Och det var inte förrän flera månader senare som jag fick höra att jag var modig som valde att  följa min dröm trots alla hinder. Enda tills den dagen kände jag mig som en dålig människa på grund av valet, endast för att jag sett det ur en annan vinkel än jag borde gjort från början. För det är aldrig fegt att byta bana. Att avbryta något för att följa det man vill. Det är modigt.
 
Jag vill dela med mig av denna erfarenheten, för det var något som förändrade vart jag står idag. Hur jag inte packade ner min dröm i en låda för att helt enkelt följa den enkla vägen. Idag kan jag säga att detta är ett av de två valen som utvecklat mig som människa allra mest. Igår hade jag svårt att sova för att jag inte kunde vänta på morgondagen, imorse log jag hela vägen till högskolan, för några timmar sedan hade jag fjärilar i magen på grund av glädje, när jag idag kom hem klockan sex efter en skoldag på över sju timmar kände jag att jag fortfarande hade mer att ge. För nu gör jag det jag älskar. Det är den bästa motivationen av allt.

Tuesday breakfast and some coffee

2015-01-20 / 09:10:14 / Frukost
 
Sitter just nu på bussen till pendeln för en superlänge dag i skolan med föreläsningar om intervjuteknik. Så otroligt spännande, har även Björn Häger som gästföreläsare, galet kul! Ska försöka titta inom under dagen, någon rast måste jag ju ta. Ha det fint allesammans! 

My first day

2015-01-19 / 17:13:01 / Min vardag
 
Båda bilderna beskriver mig väldigt precist just nu. Utbildningen är minst sagt intensiv, men nu har jag första veckan upplanerad på papper, mitt körkort är efterskickat till min nya adress, flera studieböcker är införskaffade(och plånboken tom...), tvättid är bokad, internetroutern är meddelad saknad och nu är det dags för lägenhetspyssel, lite mer kursplanering och läsning av några tiotalssidor i boken "Reporter: en grundbok i journalistik".

Kanske låter som att jag har haft en helgalen dag, och det har jag, till tusen. Men är obeskrivligt härligt och motiverande att bli lite utmanad efter flera månader av hemmasittande. Så nu jäklar kör vi  stenhårt och går ut med en välförkänad examen om tre år!

Huvudstadsfrukost

2015-01-19 / 07:18:40 / Frukost
 Havregurt med apelsin, vaniljj, kardemumma, kanel, valnötter chiafrån / kaffe / d-vitamin + smygtitt på lägenheten
 
Precis ätit min c-/d-vitaminbombade frukost och tänkte svara på lite kommentarer, om en halvtimme måste jag vara påklädd och klar för att ge mig utanför dörren mot första dagen i högskolan. Minst sagt pirrigt. Håller tummarna för mig själv och önskar er en jättefin måndag superhärlig start på den nya veckan!
 

Magiskt energirus & sockersöta läsare

2015-01-18 / 07:46:21 / Min vardag
 
Förlåt för att jag aldrig hörde av mig igår men jag sitter här just nu utan internet. Förhoppningsvis går det att fixa redan idag men annars blir det först imorgon. 
 
Har så mycket jag vill säga men för att starta det hela måste jag säga att allt känns helt magiskt. Trodde att hemlängtan och ångest var obligatoriskt första kvällen och morgonen, men när jag vaknade imorse och insåg vart jag var fylldes jag av energi och glädjerus. Min lägenhet är än så länge över förväntan, området är över förväntan, alla är trevliga, hade flyt hela vägen från flygplatsen igår. Redan mött en supersnäll granne och åt världens största pizza igår från restaurangen som ligger knappa 200 meter från min dörr. 
 
Idag ska jag städa, handla lite och utforska området. Bor förresten superfint mitt i skogen med ängar, joggingslingor och hyfsat bra och regelbunden kollektivtrafik in till stockholmcity på sådär 20-30 minuter. Förstår ni vad jag menar med att allt känns över förväntan(!). Blev kanske ett lite babbligt inlägg här men fler bilder kommer såfort internet rullar på här(ska förresten vara fiber och supersnabbt!
 
Hörs senare alla sockersöta läsare - nu startar vi äventyret!

I storstaden

2015-01-17 / 09:52:12 / Min vardag
 Lite mobilbilder i farten
 
Här sitter jag nu på flygbussen i stora Stockholm på väg att hämta ut nyckeln till mitt nya hem. Så galet. Tänkte bara uppdatera er lite snabbt medan jag har en lugn stund. Hoppas att ni har en mysig lördagsmorgon! 

Coffeelicious

2015-01-16 / 15:26:27 / Outfits
Linne - MQ / Tröja - Secondhand / Jeans - Diesel / Halsduk - H&M / Halsband - Födelsedagspresent

A little bit of my friday

2015-01-16 / 14:07:18 / Foto: Miljö

Count down: 1 day

2015-01-16 / 08:12:07 / Inspiration
 Källa: weheartit
 
Här ligger jag hos sjukgymnasten för sista gången innan flytten med fyra nålar i armen. Tråkigt att skiljas från en situation man trivs i, riktigt härligt gäng här i lokalen. Idag är även sista dagen boende i södra Sverige. Den allra sista. Både upprymd och sentimental. Idag står även tusen ärenden på schemat. Men kameran hänger på. Min livskamrat. 

2015: Mina 15 mål

2015-01-15 / 16:59:49 / Inspiration
- Med en inspirerande återblick på 2014 -
 
1. Körkort
2. Säga ja till möjligheter jag vill oavsett om det skrämmer mig
3. Göra minst 1 lång resa
4. Gå på magkänslan och ta vara på stunden
5. Vara impulsiv
6. Fokusera på mig
7. Hålla uppe träningen (löftet 99% av alla ger vid årskiftet...)
8. Bli bättre på att uttrycka uppskattning och kärlek
9.  Låta inköp bli investeringar istället för slöseri
10. Få valfri text eller foto publicerat i en tidning jag inte publicerats i tidigare
11. Få fina naglar
12. Utnyttja min nya juicepress till max
13. Låta kameran skapa vardagskonst
14. Avsluta allt jag påbörjar
15. Låta mig själv ha regelbunden självtid med guldkant - andas

Flyttfix & Kaffe

2015-01-15 / 15:10:53 / Min vardag
 
Nu har jag fixat med lite studielitteratur och andra bankärenden inför kommande vecka. Känns galet att det bara är två dagar kvar tills flyget går. Flyget till en tre år lång utbildning 50 mil bort. Pussar extra på mina pojkar nu, mitt lurviga sällskap kommer att vara otroligt saknat. 

GREY N' BLUE

2015-01-15 / 13:29:54 / Outfits
Jeans - Diesel / Tröja - H&M / Kängor - Dr Martens / Jacka - H&M

Yesterdays makeup:

2015-01-15 / 11:54:18 / Min vardag
- Sparkeling eyes, blushed cheeks and light red lips -
 
Nu sitter jag här hemma igen och ska tag i den oändliga packningen. Det tar aldrig riktigt slut. Ovan ser ni inlägget som skulle upp igår innan jag begav mig iväg. Ljuset var väl väldigt dåligt och därav kvalitén, var åtminstone lite nedtonat smink med en romantisk touch. Lagom sött för årsdagsfirande.

Goodmorning sunshines!

2015-01-15 / 09:07:00 / Min vardag
 
Igår när jag skulle publicera inlägg på bloggen innan jag gick så vägrade blogg.se att fungera så det hann tyvärr inte bli något. Men jag hoppas att ni hade en fin onsdag ändå! Själv fick jag världens finaste rosor, var ute och åt och när vi kom hem hade min underbara tänt ljus och köpt hem choklad och b&j. Hade helt enkelt högsta möjliga mysfaktor på vår tre årsdag.
 
Men nu blir det frukost, hörs sen! ♥ 

Morotskaka läker allt

2015-01-14 / 14:45:18 / Foto: Miljö
...ser min kaka inte ut som en stackars liten varelse jag mördar? Med blod och allt..

Mitt hjärta

2015-01-14 / 11:40:16 / Inspiration
 
Tänk att tre år redan gått sedan jag ringde dig från bussen och sa att jag var redo, att jag ville vara din. Tre helt magiska år.
 
Snart kommer vi att bo 50 mil ifrån varandra. Självklart kommer det att vara tufft. Självklart kommer jag sakna dig. Men vi fixar allt hjärtat mitt. Jag älskar dig♥ 

En byxlös morgon

2015-01-14 / 11:09:00 / Min vardag
Myströja från theo och kaffe
 
Anlände precis till min syster för att ta en liten paus efter fikat. Härlig känsla att ha bil och körkort, frihet. 

Countdown - 3 days

2015-01-14 / 07:41:35 / Inredning
Med lite fokus på inredning
 
Idag blir det lite längre premiärrundor med körkortet då pappa lämnade bilen fulltankad hos mig när han åkte till göteborg för dagen. Så min onsdag kommer att startas med äventyr och avslutas med middag i helsingborg på favorithaket. Nu - hopp in i duschen för att skölja ut hårinpackningen. Förresten, vill välkomna alla underbaringar som hittat hit det senaste dygnet - hoppas att ni har en härlig dag!

Invigning av körkort under stjärnorna

2015-01-13 / 20:41:22 / Foto: Miljö
 
Satt för första gången helt själv i bilen ner till sjön. Ganska magiskt med körkort ändå, trodde inte att det skulle kännas så bra som det gör - så fritt. Tänker utnyttja bilen så mycket som möjligt de få dagar jag har kvar hemma, en egen får nog inväntas till bättre tider. Vill även återigen tacka alla finisar för alla söta kommentarer, de värmer i hjärtat! ♥

Flyttkaos på hallandsåsen

2015-01-13 / 14:52:00 / Foto: Miljö
 
Har helt glömt bort att fotografera mitt rum här uppe i skogen, antar att dessa bilderna får duga då jag redan placerat de flesta av mina saker i papperslådor.  Men ni kan ju se de fnia vita väggarna, de var ett arbete för sig när jag flyttade upp i höstas. Men nöjd blev jag efter alla miljoner lager och timmar. Nu är där inte mycket, snart färdig!

A silly morningmood

2015-01-13 / 11:42:19 / Min vardag
Morgonkläder, morgonfrisyr och morgonkaffe

Rusk och regn utanför fönstret men av någon anledning så mår jag så fantastiskt bra idag. Över hälften nedpackat, körkortet kirrat,
denna spellistan i högtalarna, speciella dagen imorgon, få dagar till flytt och snart lunch(haha). Såg även att jag hamnat på sidan i blogg.se, otroligt kul att bli uppmärksammad. Vill även passa på att tacka för alla fina kommentarer från alla underbara människor som tittat in!

Den typiska frukosten

2015-01-13 / 09:54:50 / Frukost
Riskakor med jordnötssmör och kiwi / 2 Perfekt kokta ägg med örtsalt

Countdown - 4 days

2015-01-13 / 08:55:57 / Inspiration
Källa: Weheartit
 
Goodmorning sunshines! Vaknade på rätt sida sängen och startade nyss dagen med en koppkaffe och en "ny-pod-jakt", måste ha något att lyssna på när jag packar. Men först satsar jag på frukost och ett serieavsnitt, nu kör vi lite tisdag - fyra dagar kvar till avfärd!

En annan solnedgång

2015-01-12 / 21:47:00 / Min vardag
En av många från vår balkong i paradiset
 
Firade nyss min stora dag med massvis med mango och filmmys. För min del blir det en tidig kväll då morgondagen kommer att bestå av att sortera, rensa och packa. Inte många dagar kvar tills jag sitter på flyget nu. Trots csnkrångel så känns min måndag faktiskt ganska bra. Allting löser sig så länge du vill. Nu blir det faktiskt sängen. Sov gott allesammans!

KÖÖÖRKOOOOORT

2015-01-12 / 11:54:25 / Min vardag
Från instagran: Soleilsillyfaced
 
Ja, ni kan ju gissa! Idag fixades uppkörningen och nu är jag fri att roadtrippa helt själv. Känns magiskt, galet och helt ofattbart. Som jag slitit! Firar allt med lunch på nya favoritfiket. Antar att vädret vände trots allt! 

Countdown - 5 days

2015-01-12 / 10:44:00 / Inspiration
Källa: weheartit

På körskolan

2015-01-12 / 09:34:20 / Min vardag
 
Sitter just nu på körskolan som ni kanske förstår, efter detta blir det lunch och kaffe med josse. Har haft en lite kass morgon men hoppas på en finare eftermiddag. Vädret kan alltid vända. 

Världens bästa syster

2015-01-11 / 18:49:00 / Foto: Miljö
Rawfood"tårta" och systerkaos
 
Hade ett fint och stökigt födelsedagsfirande med hemmabakad tårta/rawfoodbollar och kaffe. Var ju även lite utav ett avskedskalas innan jag åker på lördag. Känns tråkigt att det kommer dröja innan vi ses nästa gång. Men sedan är faktiskt familjen nära oavsett hur många mil det är emellan. 

Todays

2015-01-11 / 17:08:48 / Min vardag
Jeans - Carlings / Tröja - Present / Jacka - Secondhand
 
För det första, ser ni min superfina jacka? Bästa kapet jag någonsin gjort, eller det bästa av två - har nämligen en likadan grå också. Snodde åt mig de båda för 40 kr(!) på rean. De är även båda i ull och nyskick. Så galet sköna och fina. 

Countdown - 6 days

2015-01-11 / 14:17:00 / Inspiration
Källa: Weheartit

Plötsligt så fick jag bråttom

2015-01-11 / 09:42:08 / Min vardag
 
Ja, som rubriken lyder. Ska strax springa ut till bilen och köra hela vägen till lilla halmstad så att vi äntligen kan fira min födelsedag med min underbara tårta. Har ingen tid att skriva något, outfiten får ni ikväll! Ha det fint!

Med näsan i packningen

2015-01-10 / 21:37:00 / Min vardag
Sprungit runt ofixad i myskläder ^
 
Blev tyvärr inget kalas idag(trots att jag slitit med tårtan hela morgonen) på grund av stormen Egon. Bor som sagt mitt i skogen och ville inte riskera att vara ute när det blåste som starkast. Så idag har främst handlat om att packa inför nästa lördag. Kan helt ärligt säga att jag fått förvånansvärt mycket gjort. Antar att det kommer med erfarenhet, har blivit en hel del packande de senaste månaderna. Känns lite tokigt att behöva stänga in sig i lådor återigen, men försöker att se vart jag är på väg. Allt är trots omständigheterna ett helt fantastiskt äventyr.

Countdown - 7 days

2015-01-10 / 11:57:39 / Inspiration
Källa: weheartit

Lite smått och gott

2015-01-10 / 08:43:35 / Min vardag
Lite blandat från semestern
 
Sitter och dricker mitt morgonkaffe, hade en inte riktigt som planerad kväll igår men härlig blev den i alla fall. Sällan någon kan få mig att skratta så att tårarna nästan rinner, vilket är precis vad lilla josefine är något av en expert på. Sedan finns det inte heller någon jag kan känna igen mig så väl i som trots allt är mig så olik. Men nu blir det nötmalning och tårtbakning innan vi ger oss ut i stormen för att fira lilla mig!

Some looks of 2014

2015-01-09 / 16:13:00 / Outfits
Anar vilken min favoritsida att vända mot kameran är(haha). Har ni någon favorit outfit?

TEORIN KLAR!

2015-01-09 / 14:40:27 / Min vardag
 
Jag satte den stenhårt med marginal! Nu blir det tåget raka vägen ner till Ängelholm för en timme på gymmet innan det är dags för årets första utekväll. Heja fredagslycka

Stamkund?

2015-01-09 / 10:12:57 / Min vardag
Rött té på espressohouse
 
Njuter just nu av en kopp té i lugnet före stormen, både bildligt och bokstavligen talat. Vankas stormvindar ikväll och framför mig har jag en eftermiddag full av träning, tider att passa och utehäng. Är så taggad(inte på stormen då alltså...haha)! Hoppas att ni har en härlig dag och att det vankas fredagsmys ikväll! ♥ 

Countdown - 8 days

2015-01-09 / 06:33:14 / Inspiration
 
Halvt stressslänger mig i frukosten just nu medans jag bloggar och synkroniserar kalender och galleri mobilerna emellan. Ska åka om 30 minuter och har sååå mycket att packa och ta med. Fulspäckad dag och kommer troligen inte hem förrän inatt. Men har dator, kamera och mobil med mig! 
 
Nu måste jag äta klart, stressen resulterade i grapefruktjuice i ögat, vi hörs senare! 

My new baby: Galaxy S5

2015-01-08 / 21:16:37 / Min vardag
 
Min förra mobil bestämde sig för att krångla till sig ordentligt så idag gick jag och snälla pappa bort till phonehouse och införskaffade mig finingen ovan. Känns som en tidig och välbehövd flyttpresent. Så glad! 
 
Småhandlar nästan dagligen nu inför lägenheten så det blir lite svårt att fota allt, ni får helt enkelt vänta tills jag är inflyttad och klar, om nio dagar. Åh, känns helt galet! Imorgon blir det födelsedagsfirande med två fina kompisar och på lördag fika med familjen. Känns som att fylla år en gång extra. Ikväll blir det att plugga massvis inför körkortet och så håller jag tummarna inför imorgon!

Adventures in the sun

2015-01-08 / 14:33:00 / Min vardag
 

Countdown - 9 days

2015-01-08 / 10:24:00 / Inspiration
 Källa: weheartit

Den där frukosten

2015-01-08 / 07:04:06 / Frukost
Kiwi, apelsin, blåbär, valnötter, havremjölk och chiafrön / Kaffe

Den där saknade frukostuppdateringen, eller har jag fel? Njöt åtminstone till tusen av det här ovan, tog med fruktvanan från gran canaria. Lika bra att boosta extra under vintertiden. Idag blir det pluggpluggplugg, teoriprovet närmar sig. Ha en fin torsdag! ♥

Dags att säga godnatt

2015-01-07 / 21:17:34 / Foto: Miljö
 
Ätit halloumisallad och degat framför tvn hela kvällen, inte alls vad jag borde ha gjort men definitivt välbehövligt. Startar morgondagen med akupunktur med elbehandling och körlektion, har även fortfarande en hel del att fixa med inför flytten. Nu blir det att boka flygbiljett, en bra start. Hoppas att ni haft en fin onsdag!

@ the gym

2015-01-07 / 15:43:00 / Min vardag
New in: Adidas - Response stability 5
 
Körde precis superintervaller i mina nya älsklingar med lite avslutande mage och rygg. Älskar att vara tillbaka på banan, endorfineeeer! 

Dagens måsten

2015-01-07 / 12:27:13 / Min vardag
Lunchmacka med kalkon på espressohouse
 
Idag har övningskörning stått på schemat och next up är lite införflyttenshopping, gym och pluggning. Är dock fast i ängelholm tills sent ikväll och min mobil har börjat haverera vilket inte är det roligaste, men ibland blir det inte alltid som man önskat. Ska försöka njuta av min onsdag ändå!

Semlor och gäddtårta

2015-01-07 / 12:15:18 / Min vardag
Lite smått och gott från min födelsedag

My daily dose of happiness

2015-01-06 / 22:35:00 / Min vardag
 Källa: weheartit 
 
Har haft en riktigt fin födelsedag med riktigt fina presenter, myspussar, Harry Potter-filmer och sockerchocksstunder. Imorgon är jag tillbaka med ordentligt uppdatering. Men nu sängen -  sov gott! 

Grattis till mig!

2015-01-06 / 11:59:08 / Min vardag
 
För idag blir jag inte mindre än 20 år! Vad tiden går fort, tonåren rusade förbi. Sitter här nyklippt i nya tröjan med en tom kopp kaffe funderandes över dagens äventyr. Känns ganska fint!

På språng

2015-01-05 / 14:08:00 / Min vardag
 
Här sitter jag på tåget påväg till Ängelholm för att fylla shoppingberoende och för att svettas ut lite på gymmet för första gången i år. Startade idag med att styra bilen till Halmstad för att slösa på presentkort och sätta mig under frisörsaxen. Känns så fräscht med nyklippt hår för första gången på två år!  Nu blir det kaffe - ha en superfin dag alla finisar! 

Ur sökaren in i paradiset

2015-01-05 / 11:01:00 / Outfits
 Croptop och långtröja - H&M / Shorts - avklippta Cheapmondayjeans

Skål för att jorden är rund

2015-01-04 / 20:47:00 / Inspiration
 
Eller ja, snarare allt jag så enkelt tar för givet. Fina pappa hade köpt champagne för att fira mitt antagningsbesked, så vi fyllde hela glas med rosa bubbel nyss. Men jag vill inte bara skåla för att jag kom in på min drömutbildning.
 
Jag vill skåla för att jorden är rund. För att jag har en omtänksam familj, en underbar och älskad pojkvän, en ljus oskriven framtid med början i vår. För att jag har otroligt fina vänner, för att jag fick möjligheten att resa bort över nyår och sola in året med den jag älskar. Jag vill skåla för allt jag är och allt jag drömt om. Skåla för ett nytt år fullt av möjligheter och oförutsägbara stunder. Ja, skåla för allt här i livet. Skål.

Hemmamys och flyttplanering

2015-01-04 / 17:07:36 / Frukost
 
Gosar lite extra med mina kisar nu, bara 12 dagar till jag åker och lämnar dem ännu en gång. Försökt påbörja packningen också, förstår inte hur det fortfarande kan vara så svårt efter alla redan genomförda gånger. 12 dagar kvar. 12. Galet! Om två dagar fyller jag 20 också, här händer det saker.

Jag packar väskan inför..

2015-01-04 / 15:32:00 / Min vardag
 
...STOCKHOLM! Äntligen bär det av till huvudstaden permanent! Har kommit in på min drömlinje och kommer i tre år framöver att studera Journalistik med multimedia på Södertörn. Har redan en studentlägenhet kirrad så inflytt sker lördagen den 16e januari. Så nu går flyttlaset igen! Så lycklig! Nu kör vi 2015!

NEW YEARS EVE 2014/15

2015-01-04 / 14:06:00 / Min vardag
 

Snapshots: Gran canaria

2015-01-04 / 11:10:00 / Min vardag
Instagram: Soleilsillyfaced

Inte riktigt dagens utsikt

2015-01-04 / 08:00:53 / Min vardag
Morgonljus/Kvällsljus från balkongen i Gran canaria
 
Sitter här och dricker mitt morgonkaffe i kalla sverige, är inte så illa trots allt. Ganska mysigt att sitta bekvämt i sin egen stol med sin egen kopp, lite som en andra semester. Strax blir det att dra på löparskorna och inviga året hemifrån och sen se vad denna dagen har med sig, packning kanske? Kommer att avslöja lite hemligheter i eftermiddag!

Upp flög flygmaskinen

2015-01-03 / 15:59:00 / Min vardag
 
Just nu sitter jag på planet och läser hela vägen hem. Hoppas att ni har en fin lördag där nere på marken allesammans. Bjuder på lite bilder från hitfärdens soluppgång så länge!

Our last buffé

2015-01-03 / 09:11:00 / Frukost
Bönor, äggröra, grillad korv, müsli med färsk ananas och citronyoghurt / Nypressad morotsjuice och kaffe
 
Såhär såg gårdagens frukost ut, strax blir det att gå ner och äta den allra sista. Hoppas på att kunna pressa juice igen när jag kommer hem. Har saknat att njutningen av att kunna välja sin egen nypressade juice på morgonen. Om några timmar sitter jag på flyget igen. Vad veckan har gått fort!

Sista kvällen

2015-01-02 / 19:18:01 / Min vardag
 
Sista kvällen ikväll, känns lite surt att redan åka hem. Men sen är det ju så också att jag haft en helt underbar vecka trots förkylningar och halvdåligt väder. Strax ska vi avsluta allt med en sista kvällsbuffé och några omgångar biljard. Hejdå Gran canaria, tack för denna gången.

Från solstolen

2015-01-02 / 15:12:51 / Foto: Miljö
 
Precis som på bilderna är jag placerad just nu, fast med en juicedrink istället. Har en superfin sista dag med glass, milkshakes och bra läsning. Hoppas ni njuter nu med! 

It's time to rise and shine

2015-01-02 / 11:20:07 / Foto: Miljö
 
Godmorgon fredag, redan här? Sista dagen i solen som startades med pingisklanterier och mycket skratt. Mitt 2015 kunde inte startat bättre. Så lycklig över vart jag står idag, oavsett vad 2015 bär med sig så ska jag göra det till ett superår utan ledsna dagar. Har så mycket bilder att bjuda på från denna semestern, tänker fylla hela kalla januari av smulor med sol. 

New Year Outfit 2014/2015

2015-01-01 / 15:30:00 / Outfits
 Dress - Secondhand (Bikbok) / Earrings - Kicks

Fin start på året

2015-01-01 / 13:30:17 / Min vardag
Hörlurar - AKG / Shorts & topp - julklappar
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och mumsa i mig lunchbuffé på balkongen med utsikt över atlanten. Kom nyss hem från en så härlig joggingtur längs med strandpromenaden. Vill inte åka hem på lördag, låt mig stanna lite till.

Nu fyller vi tomma blad

2015-01-01 / 09:40:24 / Min vardag
 
Godmorgon kära 2015, äntligen träffas vi - dags för ett jäkla bra år. Nu startar vi dagen med frukost buffé och sedan blir det en powerwalk till amadores sandstrand så att jag återigen får doppa fingertopparna i det blåa havet. Två dagar kvar i paradiset innan vi åker hem för att fira för att min ålder inte längre räknas i "1" utan i "2".
 
Ha en världsbäst start på 2015 allesammans! ♥

GOTT NYTT ÅR!

2015-01-01 / 00:01:00 / Min vardag