My mornin'

2016-03-28 / 11:01:09 / Kreativt
 
Det är världens kreativitetsstök i mitt rum just nu, målar, sprayar, syr, packar, pysslar. Tar tillvara på min mysiga egentid innan jobb och plugg kommer i fatt. Klickat hem lite fina handdukar och en badrumsmatta på h&ms rea också. Blir pastelltema i badrummet. Ska bli så kul att få göra fint och visa er allt. Men nu - lunch!

Inspiration Board

2016-03-27 / 09:56:55 / Inredning
 
Trots en otroligt begränsad kreativ yta i lägenheten har hag börjat fyllas med inspiration. Just nu är jag insöad på ramar och efter en mysig påsklunch ska jag och pappa ta bilen in till loppisjakt. Ska hitta fina ramar, glas, mattallrikar, kanske ett skrivbord och annat fint. Flyttbilen går på lördag och innan dess ska två kurser startas upp och två heldagar jobbas. Det känns som att något händer nu. Äntligen. 

Glad påsk!

2016-03-26 / 17:44:00 / Min vardag
 
Hej för första gången på ett tag, och glad påsk! Hänt en del sedan sist och har inte riktigt haft tid och när tiden funnits har energin varit noll. Men tänkte åtminstone checka in och kolla hur ni mår. Jobbat två heldagar, avslutat mina två kurser, varit på påsklunch i ängelholm och fått en lägenhet. Nu väntar kvällsmat och filmmys som avslut på världens soligaste vårdag. Men i alla fall - hoppas att ni nu har en härlig påskhelg allesammans!

Why I love you

2016-03-19 / 18:10:06 / Min vardag
 
Titta vilket litet troll jag hittade snarkande i soffan i morse. Antar att är man trött så är man. Lika vig var dock inte jag på yogan tidigare idag, kan väl snarare likna mig vid ett kylskåp. Men ja - förutom det! Strax vankas kvällsmatsfix innan min lördag går mot slut. Imorgon står plugg, spinning och ängelholm på schemat. Hörs senare - ha en fin lördagskväll!

Thursdays.

2016-03-17 / 17:55:05 / Inspiration
 
Segdag nummer ett. Skrev tenta hela morgonen och tittat himym hela eftermiddagen. Känns som en sån dag då man inte vill något. Ska strax slänga ihop lite kvällsmat och titta ytterligare några avsnitt innan kvällen tar slut. Imorgon väntar möte i stan, plugg och träning. Nej, detta är nog mitt för idag. Hörs imorgon alla fina, och ha en riktigt mysig kväll. 

With the last sunshine

2016-03-16 / 17:18:32 / Min vardag
 
Hallå där produktiva onsdag. Fixat naglarna, repeterat som en galning och ska strax tvätta, handla, rengöra sminkborstar, lägga på en hårinpackning och fortsätta den eviga repetitionen. Hinner inte skriva just nu egentligen. Ville bara kika in, säga hej och önska er en supermysig onsdagskväll!

Pink lips & Golden hair

2016-03-15 / 11:45:55 / Min vardag
 
Det här är då jag som skjuter på allt jag borde göra. Som boka tvättid, städa, plugga och sätta på mig byxor. Hade en fin dag igår med jobbokning, träning och pluggrepetitioner. Men nu måste jag skriva på inlämningen så att jag slipper stressa till helgen. Ha en superfin tisdag!

Mitt sorts studiestöd

2016-03-14 / 15:44:47 / Min vardag
 
En liten bullegris på mina instuderingsfrågor. Tror inte han inser vikten av innehållet. Sitter åtminstone på bussen mot gymmet nu och tänkte kika på mina frågor innan jag är framme. Tre dagar to go - heja! 

Saturday Curls

2016-03-12 / 13:40:23 / Outfits
 
Hallådär helg! Rullar just nu mot kalas och ikväll väntar mellomys med finaste josefine. Hoppas att ni också har en helhärlig lördag fylld med mellohäng och finheter! 

Good Mornin' lovely friday

2016-03-11 / 08:03:52 / Min vardag
 
Hann inte svänga inom igår då jag jobbade hela dagen på ett event i uddevalla. Och jag kan säga att min kropp inte är van vid att jobba 12 timmar i sträck längre, känner mig nästan arbetsbakis idag. Men ja - kul var det! Idag står pluggpluggplugg på schemat och sen väntar ett zumbapass på gymmet för att verkligen rocka in att det är helg. Hoppas att ni hade en fin dag igår och har en minst lika fin dag idag, nu - kaffe!

Earth Tones

2016-03-09 / 15:53:56 / Min vardag
 
Lägenhetskik - check! Arbetsskrivande - check! Ekonomiläsning - snart check! Presenthandling - check! Tisdag - check! Ett arbete, en tenta och två redovisningar och sen är de två första kurserna avklarade, väldans vad tiden springer iväg. Jag har haft en fin tisdag, hoppas att ni också haft en mysig dag i vårsolen!

Smoothie bowl breakfast

2016-03-09 / 09:13:38 / Frukost
Soyayoghurt mixat med blåbär, spenat och hallin + müsli och banan
 
Godmorgon! Nu måste jag verkligen springa in i duschen, pluggat ekonomi hela morgonen och ska med bussen mot stan om en timme. Blir att kika lägenhet, skriva på arbeten, köpa födelsedagspresenter och kanske avsluta med en runda på gymemt. Men som sagt - måste springa. Ha det fint så hörs vi sen!

Hello Tuesday

2016-03-08 / 10:02:20 / Inspiration
 
Good mornin' sunshines. Idag ser schemat helt fruktansvärt ordinärt ut. Ska plugga och gymma. That's it. Sitter och drömmer mig bort till solstränder, frukostbufféer, fina lägenheter, sommarbrun hud och solblekt hår. Men nu blir det åter till företag och ekonomisk tillväxt. Slutspurten, ser kursernas mållinjer. Nu kör vi!

Enkel flätvariant - För oss vanliga

2016-03-07 / 17:00:04 / Skönhet
 
Sitter här och är både klar med dagens studier och har superstorhandlat. Fick bli ett flätsubstitut i brist på annat att göra. Helt ärligt är jag jättedålig på att fläta, men visst blir min förenklade version ovan en lyckad vatiant? Vill bli bättre på att experimentera med håret, trots att det kanske inte är sådära superlångt. Men visst blir vardagen lite festligare med en fin uppsättning?

Behind the scenes

2016-03-07 / 09:56:33 / Min vardag
 
Eller ja, behind the header. Bestämde mig för att ta nya fotografier idag av alla dagar, ut i snöyret bara. Men ja - godmorgon! Precis checkat av dagens dugga/onlineprov och ska fortsätta jobba mig nedför dagens schema. För en gångsskull är det inte så proppat. Hur har ni det där ute? Har ni också en fin start på veckan?

Beautiful fonts

2016-03-06 / 17:43:00 / Inspiration
 
Med dagens plugg avklarat kändes plötsligt axlarna lite lättare. Tänkte tipsa er om lite fina fonts och vart ni kan hitta och ladda ner fler helt gratis, nämligen här. Om ni är intresserade av något ovan är det bara att klicka på bilden och söka efter namnet det är skrivet i. Blir själv sugen på att göra en egen font, kanske blir en framtida utmaning!

Coffee Break

2016-03-06 / 14:29:21 / Min vardag
 

In the far distance

2016-03-06 / 12:13:00 / Inspiration
 
 
Long time no seen. Hej bloggisen. Kom precis hem från ängelholm och sitter just nu i sängen med mitt kuddberg och tittar på snön utanför. Kan inte säga att jag mår dålig, jag känner mig bara lite vilsen. Vet inte riktigt vad jag vill, vart jag vill eller till vem jag vill. Det är som att allting hamnat ur fokus och det enda fasta för tillfället är studierna vilka tar en hel del plats. Ville bara kika in och säga att ni inte är bortglömda eller osaknade. Bara säga att jag inte riktigt vet just nu. Att allt är lite bakvänt, bortvänt, uppochned. Nu väntar några sidor ekonomi och koppar kaffe. Ha det fint där ute i snöyret. 

Good Afternoon

2016-03-02 / 14:11:44 / Min vardag
 
Godmorgon, från mig och pluggbullis. Ska skrivaihop lite studiefrågor nu och om en timme rullar bussen mot gymmet innan denna dagen går mot sitt slut. Fick precis hem multivitaminerna jag beställde igår och ser fram emot att proppa kroppen full med massa nyttigheter. Galet snabb leverans, sådant uppskattas!

Sommar mitt i vintern

2016-03-01 / 17:40:01 / Min vardag
 
Tänkte visa er hur fräsch och brun jag ser ut med mitt bus, men bilderna gör ju ingenting rättvist. Ser lika blek ut som vanligt. Är minusgrader utomhus så kan säga att det var ett kort besök i trädgården med kameran. Äntligen klar med dagens planerade plugg och ska strax börja med min femstjärniga pastasås. Ha en mysig tisdag nu!

Hello March

2016-03-01 / 13:13:21 / Mat & Recept