Dublinprep

2015-07-31 / 18:36:00 / Dublin Prep
Ett något försenat inlägg var serverat. 
 
JUST NU
Ja, hur ligger det till nu då. Idag. Jobb - check. Flyg - check. Första boende - check. Uppsägning av mobil/gym - check. 12 dagar kvar - check. Är anställd på HP och ska inställa mig klockan nio den 17e i byggnad 1, Leixlip. Blir sambo med den dära lite för älskade pojkvännen den 12e. Har plockat fram resväskor och packstressen har redan bitit tag.  Ett liv i två lådor på andra sidan havet. Galet. Skräckinjagande. Ångestfyllt. Men ack så förfärligt underbart. Ses om 12 dagar nya hemstad. Idag räcker det med pizza.

Kokosolja för hårrötter och -toppar.

2015-07-31 / 11:30:53 / Skönhet
 
Om det finns något mitt hår älskar(förutom öljästtabletterna) så är det kokosolja. Försöker alltid att ha i en omgång i rötter och toppar i någon timme innan jag duschar, helst sedan kvällen före.

Men om jag har ont om tid och vill speeda oljan lite brukar jag efter massering trä på en plastpåse som jag fäster med en toffs och sedan föna varsamt i cirkulerande rörselser med tio minuter mellanrum under tiden jag hinner ha den i, och sedan tvättar jag ur allt med schampoo och balsam(använder urtekram). 

Morfars Folkfest

2015-07-31 / 10:38:29 / Fotomaterial/arbete
The royal Concept och Di Leva

Kört en effektiv morgon med matte, fotobeställning, samtal, lägenhetsletande, frukost och nu viktiga samtal innan det blir promenad och lunch. Ikväll väntar pizza med fina vännen, tar till vara på alla sista stunder innan flyget glider mot nya äventyr. Dublinupdate i eftermidag!

Something colorful

2015-07-30 / 12:21:00 / Mat & Recept
Champinjoner, paprika, halloumi, broccoli och avokado
 
Galet skönt att vara tillbaka på gymmet, förhoppningsvis smyger någon form av träningsvärk över mig under morgondagen. Firade åtminstone med festmåltiden ovan och ska nu göra mig en kopp kaffe innan jag tar tag i förrådgräveriet där jag ska få fram allt som skulle kunna säljas innan avfärd. Nedräkningen är i full gång!

Morgonglädje

2015-07-30 / 07:49:15 / Min vardag
 
Vet ni vad, jag ska till gymmet om tjugo minuter. Till gymmet. Det är första gången sedan april jag känner mig frisk nog. Blir väl främst powerwalk och lätt styrka(ja, jag är ganska lycklig!). Men vi hörs senare alla fina, ha en jättehärlig morgon nu!

Myslandet

2015-07-29 / 15:04:30 / Foto: Djur
 
Dricker kaffe och pussar på pojken min. Kom nyss hem från två dagar i ängelholm med film, onyttigheter och planerande. Nu är det satt. Jobbstart. Enkelbiljett. Första lägenhet(fem dagar). Snart så gäller det. Ska skicka in mina officiella papper till jobbet idag, beställa nytt healthcard, säga upp gymmet och börja sammanställa någon form av attgöralista med de viktigaste sakerna att fixa väl framme i landet. Men nu, fluffpussisar. 

That beige one

2015-07-27 / 19:37:00 / Outfits
Kavaj - Secondhand / Klänning - H&M 
 
Åh, är inte detta den perfekta kavajen till brunbrända ben? Helt kär i mitt secondhand byte!

Galenskap i hagen

2015-07-27 / 16:52:00 / Foto: Djur

Mot Skåne

2015-07-27 / 14:55:45 / Min vardag
 
Ett väldigt sent godmorgon från förarsätet i vår Volvo. Rullar strax mot Ängelholm för lite paus av världen. Har fina bilder påväg! Ha en mysig eftermiddag! 

Två favoriter - The Royal Concept

2015-07-26 / 18:06:40 / Foto: Miljö
 
Dessa två fotografier ligger nog på min topp just nu. Snacka om att känna intensiteten genom skärmen. Färgen i originalfotografierna var oanvändbar då strålkastarna frätt ut den totalt. Men själv anser jag att de ändå ser bättre ut såhär, stämningen på plats var grym!

Vi har bara varandra

2015-07-26 / 08:55:19 / Fotomaterial/arbete
 
Kan minst sagt säga att det var magi på scen igårkväll. Känner mig så lyckligt lottad som har chansen att göra det jag älskar proffesionellt. Här ovan har ni en av väldigt många lite slumpmäsigt utvald. Som uppväxt med Di Leva i bakgrunden var det definitivt en kväll jag sent kommer glömma. Nu ska jag återvända till kaffe, bildredigering och tvättsöndag♥

Middag och Konsert

2015-07-25 / 18:15:12 / Min vardag
 
Tjuvanvänder min nya kavaj och ska strax bege mig till bussen för middag och konsert i staden. Eller ja, jag kommer ju att se konserten genom sökaren. Men nu måste jag springa! Ha en superfin kväll!

Morgonarbete efter Morfars

2015-07-25 / 07:59:00 / Fotomaterial/arbete
En tjuvkik från mängden
 
Som ni kanske ser här ovan blev jag tillfrågad att fotografera huvudakterna på Morfars Folkfest, vilket betyder The Royal Concept igår och Di Leva ikväll. Fick även möjligheten att springa uppe på scenen tillsammans med filmaren, och där uppifrån gick det inte att missa publiköset! Ni kan gissa vad resten av min lördag kommer att se ut som, har bunkrat upp ordentligt med kaffe. Hoppas att ni har en fin morgon allesammans!

On my way home

2015-07-24 / 15:23:04 / Foto: Miljö
 
Tog mig tid att dricka en celsius på en bänk i solen efter att jag postat brev, lite svensk sommar verkar det vara kvar trots allt. Nu kör jag fika, nagelfix och lite serier innan kvällens fotografering ska förberedas. Äntligen lite musikframträdande i sökaren!

Flashback Friday

2015-07-24 / 11:37:59 / Min vardag
 
Denna tiden för ett år sedan. Käkade frukost dygnets alla mål, fotograferade, stod i butik hela dagar, körde tre jobb, gosade och njöt i mina nya glasögon. Skrev även i samma veva ett lägenhetskontrakt, gick på konsert och levde livet vid varje givet ögonblick. 

My three darlings

2015-07-24 / 10:55:17 / Dublin Prep
Kavaj 1- Kavaj 2 - Kavaj 3

Sitter i köket, dricker mitt kaffe och peppar upp mig inför det väntande kundsupport-testet som ska ske om fem minuter.
Har lagt upp ett litet manus för mig själv så att jag får fram de rätta orden. Det hela är ett rollspel där en svensk kille på Convergys ringer och låtsas vara kund och så ska jag hjälpa honom lösa problemet. Lite nervös, men detta sätter jag! Lycka till till mig!
 
Förresten, mina tre fina nya kavajer ovan. Så nöjd, visas upp i passande outfits!

Med en kopp kaffe

2015-07-23 / 16:17:00 / Dublin Prep

My mornin'

2015-07-23 / 08:49:00 / Dublin Prep
Knäckis med ost och knäckis med tartex + gurka

Har myst runt hela morgonen och planerar nu att ta mig upp ur sängen för en kopp kaffe och några mattetal innan bussen rullar mot halmstad.
Tänkte plocka med mig några fina böcker hem och kanske ett eller annat klädesplagg. I eftermiddag väntar ett tekniskt test för ett annat företag, Convergys, och sedan är det skypeintervju som ska bokas in. Ger mig själv fler val och större möjligheter, varför bara söka till ett jobb när man kan söka till fler?

Destination Dublin 1.0

2015-07-22 / 22:11:00 / Dublin Prep
 
 
Från Dublin i maj 2015
 

FRÅN BÖRJAN
 
Jag antar att det hela började planeras redan när jag flyttade från Stockholm. Att det redan där fanns ett frö om en resa och ett annat land. Theo gillade redan då Dublin, eller ja, han var intresserad av en skola i staden. Detta resulterade i att jag under våren började kolla upp skolor, mejla lite med elever och lärare, prata med CSN, googla frågor. Ja, allt sådant där som behövs för att bygga en grund innan ett större beslut görs.
 
På detta vis fann jag DID, Dublin Institute of Design, och i samma runda fann jag mitt intresse för grafisk design, både på grund av den kreativa faktorn men även på grund av det värde yrket idag har i jobbvärlden. Jag tänkte att det, det är något jag skulle älska att jobba med. Så ja, där började intresset brinna. 
 
Men framåt april, maj slocknade min låga. Jag ansåg mig bekväm i situationen jag var i då, med en framtid som trots allt såg ut att vara ljus och full av kreativa möjligheter. För grafisk design behövde jag ju inte lämna landet för att läsa. Detta förändrades när vi åkte på semester. När jag fick besöka Dublin. Och när jag vid hemkomst hade fått ett mejl från en tidigare elev med en beskrivning av kursen, en beskrivning av vad jag skulle kunna göra i höst om jag tog modet till mig. Så lite kortfattat beslöt jag mig för att fan, nu är det dags. Var lite impulsiv Soleil, det dör du inte av(vilket jag egentligen inte riktigt kan veta). Så i början av juni skickade jag in alla dokument och betalade den första delen av kursavgiften, bara sådär.

ETT JOBB
 
En plånbok fattigare rullade jag vidare genom veckorna, och i Juli får vi reda på att Theo börjar en månad innan mig, och jag inser att jag kommer att ha en hel del studieskulder när året är till ända. Detta får mig att fatta ett beslut gällande jobb. Jag inser att jag behöver ett. För studierna går att flytta till kvällstider utan att förändras.  

Bygger först och främstihop ett enkelt CV på engelska, slår säkert upp över hälften av alla ord då det plötsliga språkbytet tar mig på sängkanten. Men väl färdig beger jag mig ut i jobbvärlden. Blir medlem i en facebookgrupp för svenskar i Dublin, hittar en jobbannons(som faktiskt inte är särskilt svåra att finna bland inläggen), tar min chans och skickar iväg mitt CV. Dagen efter får jag svar från CPL, ett rekryteringbolag i Dublin som specialiserar sig på språkbaserade jobb inom serviceyrken. Jag paras ihop med ett jobb på HP, den främst kontakten här sker via mejl, men en del även via telefon. Såklart på min ringrostiga engelska. 

Efter flera mejl fram och tillbaka, och oerhört många googlingar kring andras erfarenhet av företaget, bestämmer jag mig för att gå vidare och genomför ett tekniskt test online, svarar på frågor som "Vilket är snabbkomandot för aktivitetsmenyn?" och får över 40 % rätt, vilket är kravet. Men vad de inte vet är att jag gissat en hel del, satsar på att det är sånt jag kommer att lära mig på plats i vilket fall som helst. Efter avklarat test pratar jag med min handledare(en man på CPL) och vi bestämmer en dag för en förberedande intervju(vilken då skedde imorse), där gick vi igenom frågor som skulle kunna komma upp på intervjun under eftermiddagen och hur jag på bästa sätt kan förbereda mina svar. 
 
Nästa del på vägen var ett språktest, vilket inte riktigt kändes som en utmaning då språket jag testades på var svenska. Vilket jag känner att jag klarar ganska galant. Och sedan, efter denna långa nervtestande förmiddag, var det äntligen dags för min riktiga intervju, med en fast kontakt hos HP. Vid denna tidpunkt har jag flera A4 framför mig med frågor, svar, arbetsbeskrivningar, jobberfarenheter etc. Allt för att göra mig så lugn och förberedd som möjligt. Men tror ni att jag ens ser på mitt papper? Nej. Istället svamlar jag runt, stammar, säger fel, glömmer ord och slutar inte prata. Men killen, som inte verkar äldre än mig, skrattar på andra sidan luren och säger att det verkar som att jag förstår positionen och vilka egenskaper som är eftertraktade. Han låter postiv. Positiv till lilla svamlande mig. Vi avslutar samtalet och jag tror att jag ska få besked under eftermiddagen, men det visade sig att det inte kommer förrän tidigast imorgon. 
 
NU
 
Så ja, här sitter jag nu. Troligen har jag missat flera nyckelpunkter på vägen hit. Denna text är lång och säkert bristande och svårförstådd på sina ställen. Tänkte ge er en utförligare jobbeskrivning och studiebeskrivning så fort allting börjar klaffa i kanterna. Men så länge får ni min historia. Min väg att ta mig från tanke till destination. Och jo, sedan har jag ju världen finaste theo över armen. Och då kan väl ingenting gå riktigt fel. 
 
Fortsättning följer alltså, här rullar äventyret. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Interviewtime!

2015-07-22 / 15:45:00 / Dublin Prep
 
Trodde inte att jag skulle överleva, men här sitter jag några timmar senare med en kall kopp kaffe och nervösnerverna i det fria. Båda intervjuerna och språktestet avklarade, helt underbart hur trevliga alla är.
 
Om en halvtimme rullar jag till staden för lite fönstershopping(kanske riktig också, återstår att se) och ikväll väntar en efterlängtad öl med fina vännen. Oavsett om jobbet är kirrat eller ej. Får det magiska samtalet om en timme. Nu börjar det nästan krampa efter allt hållande utav tummar och tår. Ha det fint allesammans, dublinprep kommer innan timmen slår tolv!

WOHO

2015-07-22 / 11:16:37 / Dublin Prep
 
Tagit mig igenom den första prep-intervjun med några få anmärkningar men mestadels positiv feedback. Nu kör jag lunch och litte matte innan förberedelserna startar inför språktestet som startar klockan halv tre. Tänker unna mig en öl i staden innan denna dag är slut. Helgen väntar med fotoarbete i mängder och jag kan inte vara annat än lycklig. Woho för fina planer!
 

About now

2015-07-21 / 20:45:00 / Mat & Recept
8 bitar mitti-veckan-lyx
 
Efter toppad nervositet och färdigskrivna stödord (uppslagsverk) får jag ett mejl om att intervjun är framflyttad till imorgonbitti. Att det ska vara sådär typiskt, var helt ultimatladdad. Glädjades åtminsone över den väntande kvällmaten efter en timme i spåret och laddar nu mentalt inför morgonens två interjuer och språktest, först ett med rekryteringsfirman och sedan en med det faktiska företaget någon timme senare.
 
I och med att kvällens planer blev framflyttade får tyvärr mitt detaljerade dublininlägg göra likaså, flyttas fram. Så imorgon efter den sista intervjun(planeras kring klockan två irish time) tänker jag ladda upp med alla månaders planer och alla planer som komma skall. Håller även alla tummar och tår för att min något tvivelaktiga engelska håller dagen ut, om så blir har jag en väg in i det irländska arbetslivet(på en något försvenskad nivå).
 
Nu kör jag bad, bones och b(h)årinpackning lite avslutande och förberedande, sov gott alla fina. 

Det där som ingen vet

2015-07-21 / 15:43:18 / Min vardag
 
På något sätt är detta lättare att berätta för er än de som står mig nära. Det som faktiskt förändras är vem jag delar kaffe med på morgonen och vem jag impulsdricker vin med en tidig måndagskväll. För oavsett vad det blir av mig kommer min vardag fortfarande att vara en lika stor del av er frukostläsning. Oberoende av vilket land jag vaknar i på morgonen. 
 
I augusti flyttar jag och Theo till Irland. Till Dublin nämre bestämt. Så om en ynka månad blir jag sambo, irländare och troligen anställd och studerande. Hör ni också hur fantastiskt orealistiskt detta låter?  Helgalet. Men vad jag vill få sagt är egentligen att jag vill ta med er på min resa. Hur jag tog mig därifrån jag stod när vi i maj beslöt oss för detta till vart jag står nyinflyttad om några veckor(och en hel värld längre än så).

Idag väntar en förberedande arbetsintervju och imorgon är planen att göra den på riktigt. Tänkte att jag ikväll kan gå igenom alla trappsteg jag än så länge klättrat uppför. Och förhoppningsvis berätta att arbetsintervjun sattes galant. Men vi ska inte jinxa något(men jag vet att jag är ganska så fantastisk). Håller alla tummar och tår och sänder mängder med kärlek och tacksamhet till er som bara är helt underbara där på andra sidan skärmen. Nu kör vi detta tillsammans!
 
 

Du är rätt stark ändå

2015-07-21 / 10:30:37 / Tankar & Funderingar

Tog mig friheten att stryka punkter i en sedan långt tillbaka glömd nyårslista. Tar mina punkter med en nypa salt, för det viktiga är att målen uppfylls på mina krav i den mening jag har valt. För visst har jag sagt ja till chanser. Vågat vara impulsiv. Ätit fula grodor. Vilket egentligen i grund och botten var det viktiga. För jag har gjort en hel jäkla del detta året att vara fruktansvärt stolt över, och resan är inte slut än.
 
Nu är bildspelat inte endast från i år. Enligt mig är de från stunderna som gjort mig stark. Stunderna som fört mig dit jag är idag. Grunderna på vilka jag idag tar mina beslut. Tillfällena där jag ätit grodor, chansat och pushat mig igenom situationer jag trott skulle sluka mig hel. Ibland försvinner man i vardagsbestyren. Glömmer bort att man åstadkommer mer i glömda situationer än man anar. Att man är rätt stark ändå. 
 
1. Körkort
2. Säga ja till möjligheter jag vill oavsett om det skrämmer mig
3. Göra minst 1 lång resa
4. Gå på magkänslan och ta vara på stunden
5. Vara impulsiv
6. Fokusera på mig
7. Hålla uppe träningen (löftet 99% av alla ger vid årskiftet...)
8. Bli bättre på att uttrycka uppskattning och kärlek
9.  Låta inköp bli investeringar istället för slöseri
10. Få valfri text eller foto publicerat i en tidning jag inte publicerats i tidigare
11. Få fina naglar
12. Utnyttja min nya juicepress till max
13. Låta kameran skapa vardagskonst
14. Avsluta allt jag påbörjar
15. Låta mig själv ha regelbunden självtid med guldkant - andas

Soleils Nationalrätt

2015-07-20 / 19:41:21 / Mat & Recept
 
...eller åtminstone det närmsta jag tror att det går att komma. Denna tallrik dyker upp minst tre gånger i veckan skulle jag säga. En botten på färsk babyspenat med olivolja, örtsalt och peppar, och en topp på skivad halloumi, zuccini och paprika stekt i örtsalt, peppar, spiskummin, vitlök och chili toppat med solrosfrön. Galet gott!

Från en försvunnen dag

2015-07-20 / 17:28:00 / Min vardag
Porträttfotografering i Juni
 
Här är två fotografier från porträttfotograferingen jag gjorde för några veckor sedan. Helt glömt att visa er denna lille pojke som snällt lät sig fotograferas en somrig junidag.

Men nog om det. Ni kanske sett att jag piffade till desigenen litegran? Lite mer färg och karaktär. Passar bra en dag som denna. Lite förändring mitt i förändringen. Har något att avslöja för er. Något som jag hållit på i flera månader. Något stort. Något vansinnigt. Åtminstone till den grad att jag kan kallas tokig. Men innan något vill jag ta en sommarpromenad och rensa tankarna. Imorgon väntar arbetsintervju och inventering här i hemmet. Hörs sen alla alldeles underbara läsare. 



GOOD MORNING SUNSHINES

2015-07-19 / 12:14:00 / Min vardag
 
Hej alla fina! Har haft en morgon med brunch, soffhäng och mängder med kaffe. Bestämt mig för att pusha upp bloggen igen efter hemkomst. Men nu blir det lite söndags laziness innan något tas på allvar igen. Ha det fint! 

Myskväll på G

2015-07-18 / 20:59:00 / Min vardag
 
Blev upphämtad av Theo och spenderar nu kvällen i Ängelholm med yoghurt och serieavslut. Toppenlördag helt enkelt. Hoppas ni har det fint ni med! 

By the beach

2015-07-18 / 09:38:00 / Porträtt
Fotograf: Kim Ekelund
Editing: Jag

Från stöket

2015-07-18 / 08:28:20 / Min vardag
Efter gårdagens powerwalk
 
Spenderat natten i Åled med vin, sex små kattungar och galna filmer. Nu blir det försenad mangofrukost och cv-skapande. Ruggigt väder och myslördag på schemat. Hoppas att ni har en fin start på helgen!

That dress

2015-07-17 / 11:20:03 / Outfits
Fotograf: Kim Ekelund
 
Här är de sista fotografierna i den första outfiten fotograferat av Kim där jag står bakom redigeringen. Älskar klänningen här ovan och nästa omgång blir "by the beach" där Kim skrattade gott åt mina klackar i sanden. Defintivt något jag vill göra om, både fotograferingarna och klädmatchningen! 
 

Smoothie-time

2015-07-17 / 09:34:03 / Frukost
Hallon, banan, avokado, smoothieboost, havremjölk och spenat

Fullbordade min fredagsmorgon med en underbar frukostsmoothie i solen på en filt. Nu blir det dagens andra kaffe, matematik på gräsmattan(sista kapitlet!) och lite extra bränna på sommarbenen. Fredagsnjutning på väg!

Kim Ekelund del. 2

2015-07-16 / 22:07:48 / Porträtt

Photos & Editing
https://www.facebook.com/ekelundphotography

Some snapshots

2015-07-16 / 20:34:11 / Min vardag
 
Mysdag i solen, njuter av att sommren är här, fotograferingar är inbokade, matten rullar rätt och snart väntar en stor mysig säng med öppna armar. 

Kärlek i sommarsolen

2015-07-16 / 08:49:00 / Porträtt
Skedala sommaren 2015

My Wednesday

2015-07-15 / 20:59:54 / Min vardag
 
AH, äntligen färdig med alla bröllopsfotografierna. Äntligen ikapp med matten. Äntligen en liten bild av hur planerna ser ut i höst. Bjuder på förkylningsfejjan efter att jag belönande tagit mig ut för en glass i kvällssolen. Bjuder på favoritparporträttet imorgon då jag fått godkänt av brud och brudgum. Lets smile all troubles away!

Gårdagen

2015-07-12 / 11:50:49 / Fotomaterial/arbete
 
Som ni kanske anade fick jag äran att fotografera bröllop igår. Vädret var magiskt, brudparet var magiskt och fotografierna blev därav otroligt magiska. Bloggen har fått stå lite vid sidan av nu när mina dagar har tagits över av allt mer matematik och fotografering. Hoppas att ni kikar in någon gång i bland ändå, och om brudparet är okej med det tänkte jag bjuda på några stundfotografier från gårdagen. Hoppas att ni hade en jättefin lördag och nu en ännu finare söndag!

Pizzanight

2015-07-10 / 21:19:05 / Min vardag
 
Impulsåkte till Ängelholm och är nu proppmätt efter största superpizzan. Kör filmkväll med vattenmelon och theo med cookies. Imorgon är stora dagen. Ha en superfin kväll! 

Late adventures

2015-07-10 / 11:25:50 / Min vardag
 
De få bilder jag kom ihåg att klicka av igår, hade fullt upp med att äta god mat, skratta och släppa alla bekymmer med min pingla. Nu blir det bilen mot Oskatström och lunch hos fina syster. Möjligtvis även lite fotograferingstester inför imorgon. Ha en fin fredag allesammans!

Mot Gekås

2015-07-09 / 16:54:00 / Min vardag
 
Sitter förtillfället i bilen med josefine påväg väg till gekås för en kvällsrunda med avslutande mat. Ha en fin eftermiddag allesammans! 

Fotograf: Kim Ekelund

2015-07-09 / 13:02:10 / Min vardag
Modell: Jag

Little roses

2015-07-08 / 17:47:41 / Min vardag
 
Bättre bilder på min fina frissa. Har förövrigt peppat humöret lite granna och övertalat mig om att diskbråcket kommer att ge med sig. Det tar bara lite tid och jag gör det inte bättre av att gå runt helt nedstämd. Så nu städar jag, förbereder mig på att avslöja min stora nyhet vid kvällens middagsbord och lyssnar härlig musik. Hoppar på livet i farten helt enkelt!

Kusin Vitamin

2015-07-08 / 14:02:02 / Foto: Djur
 
Lite vardagskärlek kusiner emellan. Har helt ärligt storsat runt hela morgonen i ungefär samma mood som igår. Vägrar acceptera att ryggen långsamt blir sämre. Har åtminstone lördagen att se fram emot, har tretimmarsfotografering inbokat. Första för mig i denna kategori. Om ni inte kan gissa får ni det avslöjat på lördag! Nu är det dags för eftermiddagskaffe och byxor. Ha det fint!

Simple as that

2015-07-07 / 17:45:02 / Min vardag
Jeans - Crockers / T-shirt - H&M
 
Dagens enkla. Tagit mig igenom förra veckans mattediagnos och packat upp den sista flyttlådan för denna gången. Fast det ingen vet är att jag ska packa igen om nästan två månader, med det är en annan historia jag tänker spara lite till. Ska strax hoppa i träningstightsen för en mild powerwalk. Kanske det hjälper humöret på fötter. 

Blåa tågsäten

2015-07-07 / 10:17:00 / Min vardag
 
Några sekunders paus från matten på tåget hem igår eftermiddag. Idag känns som en sådan dag jag bara vill dra täcket över huvudet och låtsas att jag inte har något jag måste göra. Har värk i alla leder/muskler/delar jag haft problem med de senaste åren och alla rörelser känns som en påminnelse om hur problematisk och opålitlig min kropp faktiskt är.
 
Ska tröstbeställa fina fotografier och köra dagens race i min egen takt. Inte ens kaffet smakar gott idag. Ska försöka fokusera på det lilla. Hoppas att ni får en fin dag i alla fall♥
 

Bathtub Art

2015-07-06 / 21:28:05 / Fotoprojekt

Watermelon on a hot day

2015-07-05 / 17:38:34 / Foto: Miljö

Arkaids Releasefest

2015-07-05 / 16:37:36 / Foto: Miljö
Med Fujifilm x30

A little champagne

2015-07-05 / 08:12:36 / Min vardag
 
Fräschade upp håret igår inför morgondagens frisörbesök och jag är väldigt nöjd. Njöt av livemusik i min nya klänning och en öl i hand igårkväll med fina Josefine och hade lilla x30 i beredskap. Strax kör vi morgonrunda(när försovda josefine har vaknat till..) och sedan gäller att överleva dagen utan att smälta. Slänger strax upp bilder från kvällens musik. Och just det, godmorgon finisar!

Ready to party

2015-07-04 / 17:34:37 / Foto: Djur

Summerboost

2015-07-04 / 10:21:33 / Frukost
Havremjölk, 2 msk smoothieboost, banan, blåbär & chiafrön

Yesterdays

2015-07-04 / 06:54:00 / Min vardag
Fångat med min fujifilm x30
 
Dessa skulle egentligen upp igår men väl i sängen somnade jag bums. Tänk vad värmen gör en utmattad. Hade tänkt dra på mig prommisskorna men blir att hjälpa pappa packa upp och ta promenaden innan lunch. Ikväll står releasefest på schemat med Josefine och en liten nypa theo. Men först blir det tvättning, handling, matte och nagelfix. Nu kör vi lite lördagsmys!

Arbetsplats och nyckelpigor

2015-07-03 / 13:43:16 / Mat & Recept
Smoothieboost, frusna hallon, havremjölk och vatten
 
Sitter förtillfället och dricker mitt kaffe innan det är dags att gå ut på en myspromenad och sedan sjunka ner i solen och doppa tårna i bassängen med fina josefine. Checkat i majoriteten av mina måsten så att endast matten och uppackning står på pausläge i schemat. Vädret är på topp här borta och hoppas att det är lika så för er. Ha en underbar dag finisar så hörs vi senast i kväll!

Från sommaren

2015-07-02 / 17:57:30 / Min vardag