Thursday Thoughts

2016-11-17 / 15:22:11 / Min vardag
 
Eller ja, kanske bättre att kalla det torsdagsplaner. Köpte visst tre kilo grönkål på väg hem från skolan idag så nu står grönkålsprepp på schemat. Kanske inte låter som mycket men möttes av en skrattande pojkvän på vägen tillbaka. Kan ju säga att påsen var lite förstor för mig att bära egentligen, kramades med den alla tre kilometer hem. Och ja, efter det blir det väl lite plugg och småstädning. En helt vanlig torsdag helt enkelt!

Kalasknaserier

2016-11-16 / 11:44:00 / Porträtt
 
Knäppte några foton på min pojkväns ena systerdotter när vi väl var på kalas.
Någon fastnar ju odiskuterbart på bild oavsett min  

Snöflingor på fönsterbrädan

2016-11-15 / 20:32:06 / Inredning
 
Införskaffade mig lite mysig julbelysning härom veckan och bestämde mig för att träda det kring mina små plantor. Tror närmre bestämt att murgrönan är växtis den III. Nu sprids det åtminstone lite julkänsla och mysstämning, behövs när dagarna blir allt mörkare. Blev aldrig riktigt gymmet då det skedde en liten incident på plats som fick mig att rulla hemåt istället. Blir att gosa ner sig i sängen med netflix istället, andas ut en aning. Hoppas att ni mår bra allesammans och har en riktigt mysig tisdag 

Ett fruset Halmstad

2016-11-15 / 09:13:06 / Foto: Miljö
 
Ligger i soffan och försöker beta av gårdagens uppskjutna plugg, fick offra den planerade gymtimmen. Lite designmönter, visuell kommunikation och interaktivdesign. I eftermiddag väntar lite typografi och grupparbete. Men nu måste jag hoppa in i duschen om något alls ska hinnas med idag. Ha en helmysig tisdag!

Rödhårig på lördagskalas

2016-11-13 / 13:30:57 / Min vardag
 
Godmorgon söndag, eller ja, godeftermiddag . Precis storstädat här hemma och rullar strax mot affär och lilla getinge för söndagsfika. Tänkte smyga upp några foton från en kylig morgonpromenad i Halmstad lite senare, och kanske försöka ta mig mot gymmet efter en sockerhelg som denna. Hoppas ni har en mysig farsdag ni också! 

I don't have a problem with caffeine, I have a problem without it.

2016-11-10 / 14:03:56 / Min vardag
 
Kör pluggtorsdag från start till slut och laddar om med lite kaffe. 3 veckor till tenta, 5 dagar till inlämning, 1 vecka till handledning och på måndag är det seminarie. Drar nog till gymmet om någon timme och fyller på med energi. Ha en supermysig torsdag där ute i snön!

Throwback Tuesday

2016-11-08 / 09:15:00 / Min vardag
 
Varför slutade jag blogga egentligen? När jag ser tillbaka i mitt arkiv är det som en självboost. Fan vad cool jag är ändå. Det är lätt att vara efterklok, men när tappade jag detta? När slutade jag vara jag? Ska försöka backa några steg för mig själv, hitta tillbaka och växla om till rätt spår. Jag älskade trots allt att blogga, inspirera, fotografera och vara jag. Nu är det nog, om någon söt läsare är kvar får de gärna säga hej, för nu kör jag igen!

Knatte i skogen

2016-11-07 / 09:48:00 / Porträtt