Majrova - Supermat

2015-12-07 / 21:08:07 / Mat & Recept
 
För andra gången mumsar jag i mig majrova till kvällsmat, en otroligt underskattad liten rot. Den är inte bara otroligt god i sallad utan innehåller även en lång rad vitaminer och mineraler så som folat, vitamin c, fosfor, järn, kalcium, kalium, magnesium och zink. Så varför inte bara bomba dig själv med nyttigheter när du kan?
 
Tips på tillagning:
1. Riven rå i olivolja och äppelcidervinäger kryddad med havssalt, peppar, chili och oregano (blandade mitt tillsammans med resten av salladen)
2. Ungsstekt marinerad i olivolja och valfria kryddor (tunna skivor i foliepaket cirka 15 minuter i 225 grader)
3. Kokt i buljong
4. Stekt i grönsakswok



Kommentarer
Postat av: Emma -Merakibeauty.se

åh så gott det ser ut :)

Svar: Smakade till och med över förväntan! :)
Soleil Himmelvid

2015-12-07 @ 21:09:25
URL: http://merakibeauty.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback